Stiri »

20 februarie 2023 – 14:55 | Comentariile sunt închise pentru Buletin Parohial Hai cu noi nr. 108 pe ianuarie 202375 views

Share
Facebook
0
Twitter

Linkedin

Citeste mai multe »
evenimente
Social - Filantropice
Sănătate pentru toți
Zâmbiţi cu noi
Editorial
Home » Cultural - educative

Cum realizăm o inimioară Quilling?

Submitted by on 21 ianuarie 2014 – 0:32No Comment | 109 views

În cadrul Taberei de creaţie “Aripi de înger” am învăţat cum se face o inimioară quilling. Vă invit să învăţaţi şi voi. Este uşor de realizat şi o puteţi purta la gât, sau o puteţi face cadou cuiva drag.

1. Pentru început se ia un pătrat din hârtie, alb sau colorat. Îl îndoim pe diagonală astfel încât să formăm un triunghi, care la rândul lui va fi pliat în două pentru a forma un triunghi mai mic.

2. Desfacem hârtia, luăm un colţ oarecare al triunghiului, pe care îl ducem în mijlocul pătra-tului, iar colţul opus vine pliat pe mijlocul la-turii formate iniţial.

3. Colţul drept va fi îndoit astfel încât latura să se suprapună pe mijlocul figurii. Aceeaşi procedură aplicăm şi colţului stâng.

4. Îndoim cele patru colţuri de sus ale inimii în spatele figurii. Dacă privim imaginea observăm că în final ne-a ieşit o inimă. Ea poate fi folosi-tă ca un accesoriu adăugându-i un şnur.

12

Silvana Herescu

Tags: , , , , , ,