Stiri »

1 decembrie 2019 – 18:56 | Comentariile sunt închise pentru Hai cu noi nr. 70 noiembrie 201924 views

Share000

Citeste mai multe »
evenimente
Social - Filantropice
Sănătate pentru toți
Zâmbiţi cu noi
Editorial
Home » Articole

Retrospectivă 2018 – Anul speranțelor și al provocărilor

Submitted by on 27 decembrie 2018 – 13:14No Comment | 109 views

Retrospectivă 2018 – Anul speranțelor și al provocărilor

Timpul zboară…, mai ceva ca un vultur! Parcă ieri sărbătoream Crăciunul 2017 cu familia, și mă gândeam că mai trece un an… și a trecut!
Da, a mai trecut un an și vor mai trece mulți alții fără ca noi să avem puterea de a încetini lupta asta nebună cu timpul. Aflându-mă în pragul unui an nou, mă gândeam la anul ce se pregătește să plece, ce s-a întâmplat în acest răstimp?
Ce am învățat? Cum m-am dezvoltat în anul acesta? Ce pot îmbunătăți în anul care vine?

Retrospectivă 2018 – Anul speranțelor și al provocărilor
Ar fi frumos să putem depăna poveștile tuturor despre anul ce trece, dar oare, lumea asta mare ce povești are de spus? Multe! Sunt convinsă.
Evenimente pe care presa poate nu pune mult accent, dar asta nu înseamnă că ele nu au existat, trebuie doar să le acordăm atenția necesară, să înțelegem că fiecare situație vine cu bine și rău, și că trebuie să luăm lucrurile așa cum sunt.

Anul 2018 a fost un an plin de provocări și de schimbări majore, Anul Centenarului Marii Uniri.

După cum observăm, un an cu bune și rele, un an plin de provocări dar și de inovații. Nu putem să ne punem toată credința în miracole dar ne putem pune speranța în ajutorul lui Dumnezeu, putem spera că prin ambiție, optimism, perseverență putem construi lumea în care trăim pas cu pas. Schimbarea nu începe neapărat din exterior, ci începe, în primul rând, din noi și cu noi. Noi suntem oamenii cei mulți care contează, fără noi lumea nu ar mai fi la fel. De aceea trebuie să construim lumea din jurul nostru începând dinăuntrul nostru!

Nu știu ceilalți cum simt dar eu simt că anul 2019 va aduce multe inovații și schimbări pozitive în viețile noastre, și vreau să cred cât mai bine despre noul an pentru că dincolo de așteptări, noul an are potențial!

Este acel moment din an când e bine să lăsăm toate relele în urmă, să ne adunăm laolaltă şi să ne bucurăm, sănătoşi şi voioşi, de minunata Sărbătoare a Crăciunului.
Am trudit tot anul pentru ca masa de Crăciun să ne fie îmbelşugată. E timpul să aducem mulțumiri lui Dumnezeu pentru toate binefacerile primite și să ne bucurăm de roadele muncii noastre, laolaltă cu cei dragi nouă. Naşterea Mântuitorului să vă fie prilej de colind, de linişte, de bună înţelegere. CRĂCIUN FERICIT, sărbători îmbelşugate şi binecuvântate. Sărbători DE POVESTE!

Prof. Dimitriu Sîrghie Vasilica, Colegiul Național „M. Sadoveanu” – Pașcani

ShareShare on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0

Tags: , ,